Головна Новини Політика рада Арахамія підтвердив, що депутати їдуть на фронт. Розповів про їх завдання
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія підтвердив, що депутати їдуть на фронт. Розповів про їх завдання

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія у Телеграмі підтвердив інформацію про те, що народні депутати їдуть на фронт. Там, за його словами, вони мають попрацювати з військовими та виконати завдання від партнерів

5 березня 2024, 16:28
Поділіться публікацією:

Давид Арахамія підкреслив, що у час війни народні депутати повинні працювати з військовими, як у мирний час працювали з виборцями на своїх округах. За його словами, про це неодноразового говорилося. Зокрема, каже Арахамія, нардепи повинні працювати не тільки у навчальних центрах, у пунктах постійної дислокації, а і безпосередньо на передовій.

Арахамія підтвердив, що депутати їдуть на фронт. Розповів про їх завдання

Давид Арахамія

Як підкреслив голова фракції, у цьому напрямку народні депутати отримали нагальне завдання від іноземних партнерів. Після того, як воно буде виконане, парламентарі повернуться на роботу у Верховну Раду, заявив Арахамія.

"Такі речі не можуть і не повинні анонсуватися з питань безпеки. Бачу, щоб це зрозуміти, декому з колег не завадило б ненадовго пожертвувати своїм комфортом і побувати там, де може прилетіти будь-що і в будь-який момент",
— підкреслив Арахамія.

Разом з тим він додав, що у опозиція також є плани на найближчий час. За його інформацією, хтось збирається відвідати партійний з’їзд у Румунії, хтось поїде у відрядження, які вдалося вибити у Європарламенті, інші ж виступатимуть з трансляціями у ТікТок. При цьому Арахамія додав, що це явно не ті дії, на які очікують від народних обранців військові чи західні партнери.

Окрім того, Арахамія прокоментував інформацію про скасування сесійних засідань на 6, 7 та 8 березня. За його словами, з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну парламент працює в режимі "триваючого пленарного засідання". Такий формат, каже нардеп, дозволяє парламенту проводити засідання у будь-який час, щоб оперативно вирішувати нагальні питання.

"Тому неможливо скасувати те, що триває і по факту, і згідно з Регламентом", -
підкресли голова фракції "Слуга народу".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що нардеп Ірина Геращенко повідомляла, що більшість скасувала важливі засідання Верховної Ради, бо депутати зібралися на фронт готувати фотозвіт для американських партнерів.

Разом з тим, нардеп Ярослав Железняк відзначив, що поїздка на фронт – лише прикриття, щоби уникнути парламентської кризи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

5 березня 2024, 16:48

да что вы опять за цирк устроили? на фронт они едут, ага. попиариться и видосики поснимать


Новини