Головна Новини Політика рада Арахамія анонсувала велику кризу в Раді: скільки депутатів хочуть скласти мандати
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія анонсувала велику кризу в Раді: скільки депутатів хочуть скласти мандати

Глава фракції "Слуга народу" заявив, що у Раді немає єдності

26 січня 2024, 14:00
Поділіться публікацією:

У розпал великої війни Україна може зіткнутися з політичною кризою через нардодних обранців, які хочуть достроково скласти свої мандати. Сьогодні найбільше таких у провладній фракції "Слуга народу". Як передає портал "Коментарі", про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, пише "Лівий Берег".

Арахамія анонсувала велику кризу в Раді: скільки депутатів хочуть скласти мандати

Верховна Рада. Фото: з відкритих джерел

Глава "слуг народу" поскаржився, що з кожним днем у парламенті дедалі менше єдності, що не може не позначатися на його роботі.

"З парламентом взагалі велика криза наближається, тому що у мене тільки у фракції 17 є заяв на складання мандату. Тобто, у нас уже 401 особа в парламенті, ще одну ми точно відпустимо за медичними обставинами — буде 400 осіб. 226 (мінімально необхідне) кількість для ухвалення рішення) із 400 дуже важко збирати, чесно кажучи", — заявив нардеп.

За його словами, в інших фракціях та партіях також є депутати, які хочуть піти.

"Ми вирішили для себе, що не даватимемо голоси за складання мандатів, тільки якщо медично є дійсно ситуація, а так більше ніяких немає умов, за якими ми голосуватимемо за складання мандатів. Для того, щоб зберегти парламент легітимним", — пояснив Арахамія. .

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Давид Арахамія виступив із пропозицією влаштувати військові навчання для всіх держслужбовців та народних депутатів. На його думку, такий крок може допомогти мотивувати українців не боятися мобілізації та проходити навчання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Верховна Рада ухвалила законопроект щодо Є-реєстру військовозобов'язаних: що це означає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

26 січня 2024, 19:23

А крыски, я так смотрю, потихоньку с корабля уже бежать начинают.


Новини