Головна Новини Політика президент Звернення Зеленського до Ради: нардеп розповів, як президент намагатиметься піти від незручних запитань
commentss НОВИНИ Всі новини

Звернення Зеленського до Ради: нардеп розповів, як президент намагатиметься піти від незручних запитань

У стінах парламенту нагородять людей з приводу 30-річчя референдуму щодо проголошення незалежності України

30 листопада 2021, 12:49
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 1 грудня, президент України Володимир Зеленський звернеться до парламенту. Це щорічне Послання державного голови до Верховної Ради, що передбачене законодавством. Звернення має стосуватися ситуації в країні, а також становища на міжнародній арені. 

Звернення Зеленського до Ради: нардеп розповів, як президент намагатиметься піти від незручних запитань

Володимир Зеленський - фото: Офіс Президента

Однак, за словами народного депутата від партії "Європейська солідарність" Олексія Гончаренка, окрім виступу Зеленського, на заході у стінах парламенту нагороджуватимуть поважних людей з приводу 30-річчя референдуму щодо проголошення незалежності України. Про це народний обранець повідомив кореспонденту порталу "Коментарі". 

Хоча, на переконання Гончаренка, таке рішення є дуже важливим, йому незрозуміло, чому нагородження має відбуватися під час Послання президента до парламенту. 

"Я вважаю, що таким чином Зеленський намагається прикритися цими шановними людьми для того, щоб до нього було менше незручних запитань з боку народних депутатів України. Це дуже у стилі президента, якому найголовніше телевізійна картинка", — сказав Гончаренко. 

Нагадаємо, що напередодні експерти розповіли порталу "Коментарі", чого чекати від звернення Володимира Зеленського до Верховної Ради. Так, політичний експерт Денис Гороховський наголошує, що йдеться про щорічне послання президента до Верховної Ради. Заходи, передбачені законодавством. По суті, звіт про виконану роботу та, можливо, озвучення стратегії на наступний рік.

А експерт аналітичного центру Kyivstratpro Тарас Семенюк наголошує, що хотів би у зверненні почути пропозиції-заяви щодо виходу з енергетичної кризи, по тому, як ми захищатимемося від все більш імовірної нової хвилі російської агресії, як вибудовуватимемо свою оборону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини