Головна Новини Політика президент ЗСУ почали застосовувати далекобійну зброю українського виробництва: президент розкрив деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ почали застосовувати далекобійну зброю українського виробництва: президент розкрив деталі

Українські захисники та захисниці продовжують просуватися на фронті

31 серпня 2023, 15:02
Поділіться публікацією:

Україна вже має успішний досвід застосування дальнобійного озброєння власного виробництва. Так, українським захисникам вдалося вразити ціль на відстані 700 кілометрів. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив президент України Володимир Зеленський за результатами щоденної селекторної наради із силовиками, військовими та посадовими особами.

ЗСУ почали застосовувати далекобійну зброю українського виробництва: президент розкрив деталі

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Зокрема, лідер українців заслухав доповідь головкому ВСУ Валерія Залужного про ситуацію на полі бою, оборонні та наступальні дії українських військових.

"Наш рух уперед не зупиняється", — наголосив президент.

Крім того, доповіли Зеленському та представники Мінстратегпрому – про власне виробництво озброєння. За словами президента, українським військовим вдалося успішно застосувати українську далекобійну зброю, вразивши мету на відстані 700 кілометрів.

"І звичайно ж, звіти розвідок про військові та політичні кроки наших ворогів. Тримаємо все під контролем. Продовжуємо роботу", — висловився Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю Наталі Мосейчук в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив низку цікавих заяв. Так, він зазначив, якщо Україна зможе мінімізувати жертви, то готова воювати за приклад Ізраїлю. Пояснив, чому ми не переносимо основних бойових дій на територію Росії. Розповів, які гарантії безпеки від партнерів розраховує наша країна. Зізнався, що хоче прирівняти корупцію до держзради на час воєнного стану, а також – що не планує, попри заклики Заходу, проводити вибори під час війни. Про що говорять ці заяви? Які позитивні та негативні моменти є в даному інтерв'ю? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини