Головна Новини Політика президент Знову з сиренами і мигалками: у Зеленського екстрено посилили заходи з безпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову з сиренами і мигалками: у Зеленського екстрено посилили заходи з безпеки

Зеленський збільшив кортеж, поліція переходить на особливий режим роботи

25 вересня 2021, 07:50 comments1004
Поділіться публікацією:

Прецедент з обстрілом автомобіля першого помічника президента України Сергія Шефіра змусив Офіс президента серйозно переглянути заходи безпеки самого президента. Саме тому було прийнято рішення посилити охорону глави держави — так було збільшено президентський кортеж з сигнальними маячками, який тепер проноситься трасою на великій швидкості. Тим часом стражі праворядку з 25 вересня переходять на посилений режим роботи. Як передає видання "Коментарі", про це пише "Українська правда", посилаючись на своїх співбесідників в правоохоронних органах.

Знову з сиренами і мигалками: у Зеленського екстрено посилили заходи з безпеки

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Журналісти "Української правди" зафіксували збільшення автомобілів в кортежі президента України Володимира Зеленського. Тепер він проноситься на величезній швидкості. При пересуванні президента використовуються сирени і мигалки.

Кортеж помітили на Обухівській трасі, він прямував в сторону обійсть, де проживають державні мужі близько 21 години.

Також в розпорядженні ЗМІ опинився документ, згідно з яким глава Нацполіціі Ігор Клименко встановлює з 25 вересня по 8 жовтня перевести особовий склад Нацполіції на посилений режим роботи. Правоохоронці повинні будуть працювати понаднормово, але не переробляти більше 12 годин на добу. Причина всього цього називається одна — посилення криміногенної обстановки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — політичний експерт Олександр Юсупов вважає, що влада сама дала привід сумніватися в реальності замаху на Шефіра. Тепер Офісу президента доводиться доводити, що ніякої інсценізації не було і справді потрібно посилювати заходи безпеки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини