Головна Новини Політика внутрішня політика Банковій вже доводиться запевняти, що замах на Шефіра - це не інсцінуація
commentss НОВИНИ Всі новини

Банковій вже доводиться запевняти, що замах на Шефіра - це не інсцінуація

Олександр Юсупов вважає, що влада сама дала привід сумніватися в реальності замаху на Шефіра

23 вересня 2021, 09:12
Поділіться публікацією:

Влада сама перевела справу про напад на першого помічника президента України Сергія Шефіра з політичну площину, а тепер поспішає запевняти всіх, що подію не потрібно називати інсцінуацією. Як інформує видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в Facebook пише політичний експерт, блогер Олександр Юсупов.

Банковій вже доводиться запевняти, що замах на Шефіра - це не інсцінуація

Заступник глави МВС Євген Єнін, в ефірі програми «Ток-шоу №1» Фото: каналу "Україна 24"

Він зазначив, коментуючи інцидент з Сергієм Шефіром перший заступник глави МВС Євген Єнін, в ефірі програми "Ток-шоу №1" на каналі "Україна 24", закликав припинити "спроби інсинуацій навколо того, що цим фейковий замахом хотіли налякати".

Олександр Юсупов підкреслив, від одних тільки спекуляцій дійсно толку мало, проте хіба не сама ж влада винна в тому, що багато хто сильно сумнівається в неупередженості офіційного опису цього інциденту? По-перше, не можна не згадати відразу про шокуючі викриття неправдивих заяв українських чиновників в контексті спецоперації із затримання "вагнеровців". По-друге, Офіс президента дуже швидко перетворив всю ситуацію з Шефіром в політичну акцію, з упевненістю заявивши, що нібито напад на першого помічника глави держави є спробою "протидії активній політиці керівництва країни, спрямованої на істотне зниження впливу тіньових олігархів" і колабораціоністів "зовнішніх опонентів".

"Наприклад, помста українських контрабандистів за санкції? Або відповідь Москви за домашній арешт Віктора Медведчука — кума російського лідера? Такі версії мають право на існування, але в цілому текст заяви виглядає як самореклама і спосіб залучити підтримку до вкрай спірного законопроекту про олігархів. Тим часом затягування розслідування "справи вагнеровців" ще більше підриває довіру до слів українських чиновників", — резюмував Юсупов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардеп про напад на Шефіра: Зеленський і Ко вибрали ту модель, на якій погорів Янукович.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

23 вересня 2021, 08:25

"Ясно как ночь в Каире" С.


Новини