Головна Новини Політика президент Журналіст розповів, чому найвеселіше у "законі про олігархів" настане через 4 місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст розповів, чому найвеселіше у "законі про олігархів" настане через 4 місяці

Президент виявиться перед вибором - виступати проти найбагатших людей у країні чи визнати, що ця боротьба була лише показухою

22 листопада 2021, 07:50
Поділіться публікацією:

Від підписання "закону про олігархів" минуло два місяці. До набрання чинності законом залишається чотири місяці. І ось тоді почнеться найвеселіше. Фішка в тому, що найбільшу лажу Володимир Зеленський цим законом приготував саме собі. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook пише політичний оглядач, журналіст Олексій Панич.

Журналіст розповів, чому найвеселіше у "законі про олігархів" настане через 4 місяці

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Ключове питання – чи визнає РНБО олігархами тих, кого такими вважає вся країна? Тобто – Ахметова, Коломойського, Пінчука та Фірташа. Якщо не визнає – вся країна з Зеленського знущатиметься, бо навіть найтупіші посполиті наочно побачать, що його "боротьба з олігархами" — це чиста бутафорія. А, якщо визнає – ця компанія за псування кредитного рейтингу їхнього бізнесу влаштує Зеленському такий медійний шторм, що їхня боротьба з Порошенком на цьому тлі здаватиметься квіточками. Класичний цугцванг, який Зеленський із власної волі створив сам", – зазначив журналіст.

На його думку, Зеленський у принципі не може бити проти олігархів, хіба що чисто "для картинки", тобто в чисто медійній площині. Але, якщо він навіть цього не робитиме – де ж тоді його обіцянки перед виборцями? З іншого боку, для названих панів навіть погана "картинка" — це реально втрачені гроші. Звичайно, коли це не про "олігархи" в цілому, а про кожного особисто.

"Ну, от як тільки Зеленський у своїй боротьбі з олігархами "перейде на особистості", так саме картинкою вони йому і відплатять, на всіх каналах. Тому що їхня погана картинка позбавляє грошей, а його просто перетворить на політичний нуль. Яким, власне, він є", – резюмував Панич.

Читайте також на порталі "Коментарі" – експерти розповіли, у чому хитрість закону про олігархів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини