Головна Новини Політика президент Зеленський зробив заяву про закінчення війни: чи настав уже завершальний період
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив заяву про закінчення війни: чи настав уже завершальний період

Володимир Зеленський вважає, що Україна увійшла в останній період у війні з РФ і він буде найважчим

11 жовтня 2023, 09:40 comments5048
Поділіться публікацією:

Повномасштабна війна Росії проти України вже на завершальному періоді. При цьому важливо визнати, що він може бути найважчим. Але навіть приблизно прогнозувати закінчення бойових дій нині складно. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Digi24" зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський зробив заяву про закінчення війни: чи настав уже завершальний період

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Журналісти вже традиційно поцікавилися думкою президента України, коли може закінчитися війна, на що український лідер відповів, що, мабуть, ніхто наразі не може назвати точну дату.

При цьому Зеленський уточнив, що українські захисники продовжують вести контрнаступну кампанію для звільнення тимчасово захопленої територій країни.

"Я знаю, що ми йдемо в контрнаступ, що Росія піде з наших територій. Мені здається, я знаю коли, але я теж не можу вам цього сказати", — зізнався президент.

Також глава держави висловився про певні періоди війни РФ проти України, і озвучив думку, що наразі – завершальна стадія. За словами Зеленського, зараз настала остання частина війни. Невірно, коли хтось каже, що зараз середина війни і незрозуміло, коли настане її завершальний етап. Перший період війни ми пройшли, коли зупинили наступ російських військ РФ, зупинили окупацію. Потім настав другий етап – перехоплення ініціативи. Тому розумно говорити, що зараз настав останній третій етап і він, ймовірно, найважчий.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський відреагував на атаки Росії, що посилилися.

Також видання "Коментарі" повідомляло – продовжувати боротьбу до перемоги чи погоджуватися на переговори – що вважають українці: результати опитування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини