Головна Новини Політика президент Зеленський зробив заяву про терміни закінчення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив заяву про терміни закінчення війни

Президент України дав зрозуміти, що поки Україна не здобуде перемогу у війні, про переговори та мир не може бути й мови

1 червня 2023, 11:02
Поділіться публікацією:

Російсько-українська війна триватиме доти, доки Україна не здобуде в ній повну перемогу. Кремль може припинити її раніше, давши команду російським окупаційним військам покинути захоплені раніше території. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у Кишиневі, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "NewsMaker.md".

Зеленський зробив заяву про терміни закінчення війни

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"До нашої перемоги. Росія може зупинити це раніше, якщо піде з усіх наших територій, які окупувала", — заявив Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання журналіста про те, скільки триватиме війна.

Зазначимо, сьогодні президент України прибув із офіційним візитом до Кишинева, де він бере участь у другому саміті Європейської політичної спільноти. Саміт відбувається у Молдові 1 червня. У ньому мають взяти участь 50 президентів, прем'єр-міністрів та високопосадовців європейських чиновників.                               

Читайте також на порталі "Коментарі" — минуло вже більше доби з масованої атаки дронів на Москву, яка змусила росіян понервуватись. З'явилася реакція Кремля, традиційно бравурна від Міноборони РФ. У свою чергу Офіс президента України відверто тролює країну-агресора, у Вашингтоні щодо цієї атаки висловилися досить стримано, а в Лондоні завили, що Україна має право на подібні дії. Про що говорить реакція сторін ? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло, чи може Китай бути посередником у війні України з РФ: резидент Володимир Зеленський назвав головну умову.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини