Головна Новини Політика президент Зеленський зробив важливу заяву про боротьбу з російською пропагандою
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив важливу заяву про боротьбу з російською пропагандою

Вплив на Україну йде не тільки від російських ЗМІ

4 березня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський зробив важливу заяву про боротьбу з російською інформаційною пропагандою в нашій країні, і оцінив успіхи, яких вдалося досягти. Про це глава держави повідомив під час прес-конференції з главою Євроради Шарлем Мішелем.

Зеленський зробив важливу заяву про боротьбу з російською пропагандою

Фото: ОП

За словами Зеленського, наша країна ефективно веде боротьбу з інформаційною пропагандою Росії і її ЗМІ. Він зазначив, що пропагандистський вплив на українців виходить не тільки з боку ЗМІ Росії, але і ЗМІ, які знаходяться в Україні.

Президент сказав, що боротьба з пропагандою в Україні триває. Він підкреслив, що наша країна успішно бореться з російським впливом і повідомив про дуже позитивні результати.

Довідка 2 лютого Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на народного депутата Тараса Козака та його бізнес-активів, серед яких був телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називали нардепа і кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука.

Президент заявив, що телеканали фінансувалися з Росії та працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни до Європейського союзу і НАТО.

Міністр культури України Олександр Ткаченко звинуватив канали в інформаційному тероризмі й назвав їх рупорами російської пропаганди. Секретар РНБО Олексій Данилов пригрозив санкціями всім телеканалам, які ведуть антиукраїнську діяльність.

Журналісти заблокованих каналів створили новий телеканал "Перший незалежний", який припинив своє мовлення через дві години після виходу в ефір.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Аваков заговорив про нові санкції РНБО.

Читайте також, що буде в разі великої війни з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини