Головна Новини Політика президент Зеленський назвав винних у втраті Криму та Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав винних у втраті Криму та Донбасу

Президент Володимир Зеленський вважає колишнього секретаря Ради нацбезпеки Олександра Турчинова людиною, яка втратила Крим, а п'ятого президента Петра Порошенка – людиною, яка втратила Донбас

26 листопада 2021, 14:44
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що одним із винним у втраті Криму є екс-секретар РНБО Олександр Турчинов, який під час розгортання російської спецоперації у Криму виконував обов’язки президента України. А у втраті частини Донбасу більша частина провини лежить на п'ятому президенті України Петрі Порошенку. Як повідомляє видання "Коментарі", таку думку Володимир Зеленський висловив під час прес-марафону.

Зеленський назвав винних у втраті Криму та Донбасу

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент зазначив, що Олександр Турчинов сьогодні перебуває серед тих осіб, які винні у тому, що Україна втратила Крим у 2014 році. Прізвище Порошенка Зеленський назвав, коли зайшла розмова про втрату Україною Донбасу. При цьому глава держави наголосив, що це особисто його думка. Щоправда, потім Зеленський додав, що його думка збігається з думкою, якої дотримується переважна більшість українців.

Також Володимир Зеленський зазначив, що не відповідає дійсності інформація про те, що Крим Росії віддав заступник секретаря РНБО Руслан Демченко, який за часів Януковича був заступником глави МЗС України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава держави Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ озвучив сенсаційну інформацію про те, що олігарх Рінат Ахметов почав грати на боці російських спецслужб і, можливо, міг погодитися на те, щоб профінансувати держпереворот в Україні, який мав би відбутися у грудні цього року. Президент Володимир Зеленський також запросив Ахметова на Банкову чи до правоохоронних органів для відвертої розмови, яка може розставити крапки над "і".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини