Головна Новини Політика президент Зеленський зібрав термінову нараду по Донбасу: про що говорили
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зібрав термінову нараду по Донбасу: про що говорили

Президент дав доручення міністру оборони

20 лютого 2021, 14:30 comments1643
Поділіться публікацією:

Зеленський зібрав термінову нараду по Донбасу: про що говорили

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з питання повернення тимчасово окупованих територій Донбасу під контроль нашої країни. В офісі президента обговорили стратегію реінтеграції та побудова потужної системи національної безпеки. Про це повідомили в прес-службі глави держави.

Повідомляється, що питання встановлення миру і повернення окупованих територій в Україні був одним з ключових пунктів у передвиборчій програмі Володимира Зеленського в 2019 році.

На нараді обговорювали те, що держава розробляє ефективні інструменти для того, щоб забезпечити безпечну інтеграцію тимчасово окупованих територій.

Цей процес включає в себе формування підтримки на міжнародному рівні, активізація руху на всіх міжнародних переговорних майданчиках, відновлення переговорів з приводу деокупацію Криму, створення інформаційного суверенітету України та забезпечення доступу до адмінпослуг для жителів окупованих територій.

У прес-службі ОП повідомили, що на нараді також обговорювали зміцнення української армії, яка повинна функціонувати відповідно до стандартів НАТО.

Зеленський доручив міністру оборони Андрію Тарану розробити чіткий план комплектації ВСУ але нових зразків і назвати терміни спорудження сучасної і професійної армії.

Президент також зазначив, що виступає за збільшення заробітних плат військових і забезпечення житлом військовослужбовців, які цього потребують за чіткою програмою.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в США зробили важливу заяву щодо війни України та Росії.

Читайте також висловлювання Данилова про Медведчука і Марченко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини