Головна Новини Політика зовнішня політика У США зробили важливу заяву з приводу війни України та Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У США зробили важливу заяву з приводу війни України та Росії

Глава Пентагону торкнувся військову міць України

20 лютого 2021, 11:30 comments1721
Поділіться публікацією:

У США зробили важливу заяву з приводу військової могутності України і протистоянні нашої країни з Росією. Про це сказав новий глава Пентагону Ллойд Остін під час розмови з міністром оборони України Андрієм Тараном. Про це сказано в офіційному повідомленні прес-служби Пентагону.

У США зробили важливу заяву з приводу війни України та Росії

Фото: Google

Повідомляється, що глави оборонних відомств України і США обговорили між собою зміцнення стратегічної співпраці між нашими країнами. Остін сказав, що США непохитно продовжує підтримувати територіальну цілісність і суверенітет України.

Він заявив, що США наполягає на нарощуванні потенціалу збройних сил України для того, щоб ефективно протистояти російській агресії на Донбасі. Глава Пентагону також подякував Тарана за внесок України в міжнародну безпеку.

Остін зазначив, що Україні необхідно зберігати прогрес у проведенні реформ у сфері оборони. Таран же подякував главі Пентагону за постійну підтримку України з боку Штатів і заявив, що наша країна продовжить реформувати оборонну сферу відповідно до основних принципів і стандартів НАТО.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Війні на Донбасі передувала анексія Росією Криму в 2014 році, яка не була визнана міжнародним співтовариством, в тому числі і США.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в РНБО прокоментували санкції проти телеканалу Порошенко.

Читайте також, чому ввели санкції проти Медведчука і Марченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.defense.gov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини