Головна Новини Політика президент Зеленський збирає засідання РНБО сьогодні: що будуть обговорювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський збирає засідання РНБО сьогодні: що будуть обговорювати

Засідання пройде на день раніше, ніж планувалося

11 березня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що будуть обговорювати на засіданні Ради національної безпеки і оборони України, яке відбудеться 11 березня о 15:00. Спочатку проведення засідання планували на 12 березня. Про це повідомляє видання "Дзеркало тижня" з посиланням на власні джерела.

Зеленський збирає засідання РНБО сьогодні: що будуть обговорювати

Фото: ОП

Повідомляється, що засідання відбудеться сьогодні, о 15:00, хоча спочатку планувалося на п'ятницю, 12 березня. Остаточний порядок денний поки не встановлена, проте буде продовжена лінія рішень про поневіряння військових і почесних звань людей, які змінили присяги і перейшли на бік Росії.

Також можливий розгляд питання виконання державного оборонного замовлення і планах на 2021 рік у цій сфері. На цьому порядок денний не закінчується, однак залишається невідомою.

Довідка 2 лютого Президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його бізнес-активів, серед яких виявилися телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називали Віктора Медведчука. Зеленський звинуватив телеканали у фінансуванні з Росії та роботі проти національної безпеки нашої країни.

19 лютого РНБО ввів санкції проти самого Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб за фінансування тероризму. Секретар РНБО Данилов назвав Марченко та Медведчука терористичним угрупуванням, яка постачає паливом бойовиків на окупованих територіях Донбасу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто може бути покровителем Віктора Медведчука в СБУ.

Читайте також про те, що Росія подасть в суд на Україну через водну блокаду Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини