Головна Новини Політика президент Зеленський збирає закрите засідання РНБО: стало відомо, що будуть обговорювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський збирає закрите засідання РНБО: стало відомо, що будуть обговорювати

Зеленський вже провів попередні консультації

26 лютого 2021, 15:00 comments1021
Поділіться публікацією:

Колишній народний депутат України Ігор Мосійчук розповів про те, що можуть винести на порядок денний на закритому засіданні Ради національної безпеки і оборони 26 лютого, яке зібрав Володимир Зеленський. Про це він написав на своїй каналу в Telegram.

Зеленський збирає закрите засідання РНБО: стало відомо, що будуть обговорювати

Фото: ОП

За його словами, з'явилася інформація про те, що на засіданні РНБО будуть обговорювати функціонування судової системи в Україні.

Також політик сказав, що в офісі президента вже пройшли наради з приводу роботи українських судів. Крім цього, телеграм-канал "Таємниця депутата" повідомляє про те, що на РНБО можуть підняти питання протестів на підтримку активіста Сергія Стерненка.

Засідання РНБО розпочнеться о 17:30 26 лютого.

Довідка 2 лютого президент Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака і ряду його бізнес-активів, серед яких виявилися телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називають нардепа Віктора Медведчука.

Володимир Зеленський заявив, що канали фінансувалися з Росії, і працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни в ЄС і НАТО. Міністр культури Олександр Ткаченко звинуватили їх в інформаційному тероризмі, а секретар РНБО Данилов пригрозив санкціями всім каналам, які працюють проти України.

19 лютого РНБО наклав санкції на самого Віктора Медведчука, його дружину Оксану Марченко, цивільну дружину Тараса Козака Наталію Лавренюк і ряд інших осіб за фінансування тероризму. Олексій Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яка постачає бойовиків.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Суркіс організував зустріч Баканова і Медведчука.

Читайте також, хто буде наступним президентом України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тарас

26 лютого 2021, 15:24

А Игорь Мосийчук учасник СНБО ? Откуда информация ?


Новини