Головна Новини Політика президент Зеленський збирає закрите засідання РНБО, де будуть приймати "жорсткі рішення"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський збирає закрите засідання РНБО, де будуть приймати "жорсткі рішення"

Розглядатимуть загрози, які раніше відкладалися

15 лютого 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський незабаром збирає закрите засідання РНБО, на якому повинні прийняти жорсткі рішення для  захисту національної безпеки України. Про це повідомили в прес-службі Офісу Президента.

Зеленський збирає закрите засідання РНБО, де будуть приймати "жорсткі рішення"

Фото: ОП

Засідання відбудеться в п'ятницю, 19 лютого в приміщенні Офісу Президента на Банковій. Частина питань РНБО розглядатиме в закритому режимі. Президент Зеленський вже дав доручення секретарю РНБО Олексію Данилову готувати порядок денний засідання.

У прес-службі ОП повідомили про те, що загрози національній безпеці вимагають жорстких рішень, однак таких, що не суперечать Конституції України та Законам нашої країни.

У Зеленського відзначили, що багато рішень, які захищають національну безпеку до приходу президента до влади постійно відкладалися через політичні мотиви, а загрози перетворилися в міни уповільненої дії.

Там також повідомили, що всі колегіальні рішення РНБО приймаються відповідно інтересам України.

2 лютого 2021 року президент Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака і ряду його бізнес-активів, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником цього медіахолдингу вважають нардепа Віктора Медведчука.

Зеленський заявив, що канали фінансувалися з Росії та працювали проти національної безпеки України, підриваючи наш шлях до Європейського союзу і НАТО.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, якою буде стратегія США щодо питання війни на Донбасі.

Читайте також, чи пов'язано загострення на Донбасі з блокуванням каналів Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

15 лютого 2021, 17:43

Давно пора !! https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/pravitelstvo-i-mestnye-vlasti-podpisali-memorandum-o-nepovyshenii-tarifov-na-otoplenie-i-goryachuyu-vodu

Ирина

15 лютого 2021, 17:43

Ну да , нам же именно партий не хватает https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/pravitelstvo-i-mestnye-vlasti-podpisali-memorandum-o-nepovyshenii-tarifov-na-otoplenie-i-goryachuyu-vodu


Новини