Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, чи пов'язано загострення на Донбасі з блокуванням каналів Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи пов'язано загострення на Донбасі з блокуванням каналів Медведчука

Це один з елементів тиску

12 лютого 2021, 16:00 comments1149
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу Президента і спікер української делегації в Мінській ТКГ Олексій Арестович розповів про те, чи пов'язано загострення бойових дій на Донбасі з недавнім блокуванням телеканалів 112, NewsOne і Zik, які пов'язують з Віктором Медведчуком. Про це він повідомив в ефірі "Громадського радіо".

Стало відомо, чи пов'язано загострення на Донбасі з блокуванням каналів Медведчука

Медведчук. Фото: скрiншот

За словами Арестович, блокування каналів і загострення на Донбасі є окремими процесами, які не пов'язані між собою. Він сказав, що збільшення обстрілів пов'язано зі спробами натиснути на українську делегацію в ТКГ.

Він сказав, що Росія постійно намагається пропхати один і той же питання, а саме уявити себе не як сторону конфлікту, а як посередника в переговорах.

Саму ж Україну росіяни хочуть змусити вести прямі переговори з маріонетковими адміністраціями в Донецьку і Луганську і для цього тиснуть на нашу сторону. Арестович сказав, що загостренням вони хочуть змусити нашу країну йти на поступки і переступити "червоні лінії", на що Україна не збирається погоджуватися.

Також Арестович сказав, що вся відповідальність за загострення ситуації на фронті лежить на Росії.

11 лютого від кулі снайпера в районі Горлівки та Мар'їнки загинуло двоє українських військовослужбовців. Кожен день на лінії фронту фіксують збільшення обстрілів.

Олексій Арестович став радником глави української делегації Леоніда Кравчука і спікером ТКГ в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу Президента Андрій Єрмак призначив його позаштатним радником зі стратегічних комунікацій.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Україна не дозволить зірвати вирішимо тиші на Донбасі.

Читайте також коментар Євросоюзу щодо закриття каналів Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини