Головна Новини Політика президент Зеленський заявив, що завершальний саміт «Кримської платформи» відбудеться в Ялті
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що завершальний саміт «Кримської платформи» відбудеться в Ялті

Зеленський запросив Росію на Кримську платформу

23 серпня 2021, 15:18
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський кличе Росію приєднатися до майданчика "Кримської платформи" для пошуку шляхів деокупації Криму. Як інформує видання "Коментарі", про це глава української держави заявив під час завершального виступу на саміті "Кримської платформи", пише "Українська правда".

Зеленський заявив, що завершальний саміт «Кримської платформи» відбудеться в Ялті

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначив, що він уважно проаналізував усі події, які відбувалися в Росії у зв'язку з самітом "Кримської платформи" в Києві, звернув увагу на те, скільки заяв було зроблено, скільки висловлювань перших осіб сусідньої країни прозвучало, тому дійшов висновку, що Росія також повинна бути учасником "Кримської платформи", вона має на це право. Судячи з активності в РФ щодо "Кримської платформи", то Москва може, за бажанням, стати черговим членом цього майданчика. Зеленський зазначив, він готовий адресувати в Кремль офіційне запрошення приєднатися до "Кримської платформі" для того, щоб простіше було виробити шляхи деокупації Криму.

Від себе Володимир Зеленський пообіцяв, що в декларації саміту, який засуджує окупацію Криму, буде залишений рядок, де може підписатися офіційний представник Росії. Зеленський впевнено заявив, швидше за все, підпис цей хтось від Росії поставить на завершальному саміті, який відбудеться в Ялті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський заявив, що самотужки Україні не під силу повернути окупований Крим назад в Україну. Президент просить підтримки міжнародного товариства, щоб змусити Кремль почати переговори про повернення Києву вкрадених територій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини