Головна Новини Політика президент Зеленський заявив, що справжні нацисти сьогодні вбивають українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що справжні нацисти сьогодні вбивають українців

Президент розповів, що днями у звільнених містах Київщини виявили спалену сім'ю: матір, батько та двоє дітей

7 квітня 2022, 07:07
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський вважає, що російські окупанти добре розуміють те, що вони і є ті нацисти, про які розповідає російська пропаганда. Вони не зможуть знайти виправдання своїм звірствам у нашій країні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це президент Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю турецькому каналу "Habertürk".

Зеленський заявив, що справжні нацисти сьогодні вбивають українців

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент України зазначив, що росіяни ненавидять не лише самих українців, а й ненавидять усе те, що близьке українському народу. Розуміючи, що росіяни не можуть виправдати свою неприязнь до всього українського, вони й вигадали такий наратив, як фейкові нацисти, які нібито є русофобами.

Володимир Зеленський зазначив, ось тільки факти – річ уперта, і війна сьогодні йде на території України. На українській землі повно братських могил, де поховані самі українці, які загинули на своїй землі. Росія прийшла в Україну з війною, і це ніяк виправдати неможливо.

За словами Зеленського, з кожним днем у звільненій Київській області виявляються дедалі нові факти злочинів російських нелюдів. Так, днями в одному з населених пунктів було виявлено спалену сім'ю: батько, мати та двоє дітей.

Глава української держави також висловив свою думку, що росіяни спалюють тіла вбитих українців і таким чином намагаються сховати сліди своїх злочинів. Саме тому росіяни не пускають гумконвой у заблокований Маріуполь, бояться, що світ дізнається про нові подробиці їхніх звірств в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Зеленський запропонував ООН два варіанти, як допомогти зі світом в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/6170
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини