Головна Новини Політика президент Зеленський заявив, що хоче зустрічі з Путіним: з Кремля прийшла зухвала відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що хоче зустрічі з Путіним: з Кремля прийшла зухвала відповідь

Українська сторона неодноразово пропонувала РФ організувати зустрічі президентів країн Володимира Зеленського та Володимира Путіна, але у РФ постійно відкидають ці пропозиції

17 лютого 2022, 16:18 comments1714
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", президент України Володимир Зеленський заявив, що він не втрачає надії провести зустріч із Путіним, де хоче обговорити ситуацію на сході України. При цьому президент наголосив, що він готовий на зустріч в абсолютно будь-якому форматі, аби вона відбулася.

Зеленський заявив, що хоче зустрічі з Путіним: з Кремля прийшла зухвала відповідь

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський заявив, що вже 2,5 роки він намагається добитися прямої розмови з Путіним. Україна чіпляється за всі можливості, щоб організувати таку зустріч. Щойно від російської сторони у публічному просторі звучить теза про те, що Путін готовий обговорювати ті чи інші варіанти врегулювання конфлікту, Путін за діалог і дипломатію, Україна одразу включається й ініціює зустріч. Україна одразу ж адресує Росії запит, щоб провести зустріч, але у Кремлі постійно знаходять відмовки, чому зустріч не може відбутися. Глава української держави зазначив, у результаті ми маємо одну реальність – Росія не готова розмовляти з офіційними представниками України.

Хоч як дивно, але на такі слова українського президента у Кремлі дуже оперативно відповіли.

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков підтвердив той факт, що Київ справді ініціював зустріч, але Москва завжди у відповідь ставила одне питання про порядок переговорів. У Києва так і не було відповідей на запитання: навіщо потрібна ця зустріч і яка її мета?

Пєсков уточнив, що Москва не може погодитись на зустріч з Україною, де ключовою темою буде Донбас, бо це питання Київ має обговорювати з Донецьком і Луганськом безпосередньо.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський розповів, чому Україна так і не наблизилася до членства у НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

17 лютого 2022, 17:16

да кто же будет с собакой(зеленая сопля) говорить?! Только с хозяином собаки, а шавка пусть дальше прыгает в цирке!


Новини