Головна Новини Політика президент Зеленський заговорив про повернення українців з країн ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заговорив про повернення українців з країн ЄС

Володимир Зеленський зазначив, що повертатися українців не будуть змушувати

15 вересня 2022, 20:53
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський заявив, що ніхто не буде змушувати українців повертатися з ЄС до України. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву українського президента під час спільного брифінгу з головою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн.

Зеленський заговорив про повернення українців з країн ЄС

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Володимир Зеленський вважає, що мотивацію для українців не треба шукати.

"Мені здається, що шукати внутрішню мотивацію українцям не треба, вони люблять нашу державу і хочуть приїхати додому. Але ми точно не повинні змушувати людей повертатися, але дуже в це віримо, і цього хочемо.  Головне і складне питання -забезпечити їм безпеку", — сказав Зеленський.

Також глава держави сказав, що гарантувати для громадян України безпеку можна за допомогою нових систем протиповітряної оборони.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський звернувся до мешканців тимчасово окупованих територій із посланням. Президент України Володимир Зеленський висловив упевненість у тому, що Крим та інші тимчасово окуповані території України будуть звільнені. Цей сигнал він надіслав усім жителям України, які перебувають на окупованих територіях. Володимир Зеленський наголосив, що Україна обов'язково повернеться на території, які сьогодні контролює ворог. І тут немає значення, що всі ці 8 років вливали у вуха українців росіяни, використовуючи пропагандистське ТБ. Для України сьогодні це не має значення, бо правда на боці України. За словами президента, ніхто не може сьогодні сказати, коли Україна повернеться на тимчасово окуповані території, але це обов'язково станеться, бо це є українська земля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

егор

18 вересня 2022, 05:19

люди на таблетках сидят в окупации от нервных срывов а зе будет освобождать годами ну вообщем лет на 8 опять. пусть эти вопросы с освобождением решает подоляк и залужный толку больше будет

егор

18 вересня 2022, 05:13

стыдно за зеленского так и пытается пригнуться перед путиным. да забыть нужно о дипломатических переговоров с россией тут они идут на договореность а ночью ракетный удар. подоляк хоть не ходит в щтаны.да может путин оставит крым на обмен донбаса или наоборот другого не б у д е т. а зе все пытается лизнуть задок путину. вроде и дух есть но какойто сыкотный этот дух. уже раз сэкономил 7 милиардов сейчас отгребаем

Ігор

15 вересня 2022, 20:10

Аби він не примушував тут, у ГУЛАГу, сидіти за УПА-стіною (як Берлінська).


Новини