Головна Новини Політика президент Зеленський звернувся до мешканців тимчасово окупованих територій із посланням
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звернувся до мешканців тимчасово окупованих територій із посланням

Президент України звернувся до українців в окупації, попередивши, що потрібно готуватися до звільнення

14 вересня 2022, 15:52
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський висловив упевненість у тому, що Крим та інші тимчасово окуповані території України будуть звільнені. Цей сигнал він надіслав усім жителям України, які перебувають на окупованих територіях. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву глава держави зробив, відвідавши деокупований Ізюм Харківської області.

Зеленський звернувся до мешканців тимчасово окупованих територій із посланням

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський наголосив, що Україна обов'язково повернеться на території, які сьогодні контролює ворог. І тут немає значення, що всі ці 8 років вливали у вуха українців росіяни, використовуючи пропагандистське ТБ. Для України сьогодні це не має значення, бо правда на боці України.

За словами президента, ніхто не може сьогодні сказати, коли Україна повернеться на тимчасово окуповані території, але це обов'язково станеться, бо це є українська земля.

Зеленський назвав трагедією те, що українці живуть під окупацією понад 8 років і за цей час російські окупанти змогли вплинути на населення, але Україна сьогодні надсилає їм послання про те, що потрібно готуватися до деокупації.

Варто зазначити, що раніше Зеленський заявив, реагуючи на звільнення Харківської області, шлях до повернення всієї окупованої території стає все більш зрозумілим і Україна точно не зупиниться.                                                           

Читайте на порталі "Коментарі" — Росії терміново потрібні переговори, але Україна відмовляє: чому так – коли відновиться діалог.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Москва вперше відкрито визнала поразку з початку вторгнення в Україну, – ISW.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини