Головна Новини Політика президент Зеленський ввів санкції проти російського інтернет-магазину
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський ввів санкції проти російського інтернет-магазину

Відносно керівників Wildberries також введені санкції

24 липня 2021, 13:36
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський підписав рішення РНБО про введення санкцій. У списку виявився російський інтернет-магазин одягу, техніки, товарів для дому та іншого, під назвою Wildberries, а разом з ним і його керівники.

Зеленський ввів санкції проти російського інтернет-магазину

Проти Wildberries введені санкції - фото: з відкритих джерел

На сайті Президента був опублікований указ про рішення Ради національної безпеки та оборони України "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів", згідно з яким російський сайт інтернет-магазину Wildberries буде заблокований. Також буде припинено надання телекомунікаційних послуг, перевезення по території нашої країни, а також попереджено виведення капіталів за межі України.

Відносно керівників Wildberries також введені санкції. В їх число входять: генеральний директор Тетяна Бакальчук, співвласник Владислав Бакальчук, директор по IT Андрій Ревяшко, а також Олексій Кузьменко.

На цю подію у своєму Telegram-каналі відреагував Ткаченко Олександр Владиславович, міністр культури та інформаційної політики України. Він зазначив, що вдячний Зеленському та РНБО за підтримку даної ініціативи та введення санкцій проти компанії.

На думку Ткаченка, прийняття такого рішення — це великий крок до того, щоб позбавити український інформаційний простір від російської експансії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував читачів про те, що Зеленський змінив керівника Служби зовнішньої розвідки. У нашому матеріалі ви дізнаєтеся, з чим може бути пов'язана ця заміна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини