Головна Новини Політика президент Зеленський вважає, що аргументи Байдена не вплинули на Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вважає, що аргументи Байдена не вплинули на Путіна

Президент України Володимир Зеленський вважає, що Росія шантажує Захід скупченням військ біля кордонів України

14 грудня 2021, 14:28
Поділіться публікацією:

Скупченням військ біля українського кордону Москва просто влаштовує шантаж України та Заходу, а переговори президента Байдена та президента Байдена поки що не призвели до того, що загроза поблизу українського кордону зникла. Як передає портал "Коментарі", таку думку під час спілкування з кореспондентом видання La Repubblica висловив президент Володимир Зеленський, повідомляє Офіс президента.

Зеленський вважає, що аргументи Байдена не вплинули на Путіна

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський вважає, що російський президент Путін дав команду — стягнути війська до українського кордону, щоб підвищувати ставки на переговорах, влаштовуючи шантаж не так України, як колективного Заходу.

Президент вважає, якщо кількість російських військовослужбовців біля українського кордону продовжить збільшуватися, то тоді можна буде говорити, що у Кремлі вирішили посилити шантаж, а, можливо, й зовсім ухвалили рішення розпочати наступ на Україну чи навіть на весь регіон.

Зеленський зазначив, що поки що тих зусиль, які використовує Захід, недостатньо для того, щоб Путін повернувся до конструктивного діалогу та прогнозованої політики.

Також лідер українців висловив переконання, що слів президента США Байдена про посилення тиску на Росію виявилося недостатньо і Путін не відмовився від своїх планів. Це видно, за словами Зеленського, через те, що кількість російських військ біля українського кордону не зменшується. Понад те, підкреслив Володимир Зеленський, з'явилася нова ділянка, де також можлива ескалація в Азовському морі, там 70% акваторії вже тотально контролюється Росією. Коли Росія перестане провокувати Україну, перестанемо порушувати міжнародне право, тоді можна буде сказати, що аргументи справді виявилися переконливими.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі заявили про другий раунд переговорів Путін-Байден.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини