Головна Новини Політика президент Зеленський вперше за довгий час зустрівся зі «слугами». Які проблеми обговорили
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вперше за довгий час зустрівся зі «слугами». Які проблеми обговорили

У середу, 21 лютого, президент Володимир Зеленський вперше з часу повномасштабного вторгнення Росії відвідав засідання фракції «Слуга народу», про це в Телеграмі повідомив голова фракції Давид Арахамія

21 лютого 2024, 20:34
Поділіться публікацією:

За словами Арахамії, Зеленський і раніше хотів зустрітися із народними депутати, проте цього ніяк не могли зробити через його напружений графік.

Зеленський вперше за довгий час зустрівся зі «слугами». Які проблеми обговорили

Володимир Зеленський

При цьому Арахамія повідомив, що метою зустрічі президента з депутатами стала синхронізація зусиль, а також посилення окремих напрямків в роботі.

"Це нормальна практика для всіх великих команд",
— підкреслив Арахамія.

Окрім того, він повідомив, що депутати обговорювали з президентом події на фронті, економіку, допомогу західних партнерів. Також вони приділили увагу питанню збереження єдності в суспільстві.

Як сказав Арахамія, народні депутати зокрема і парламент в цілому отримав завдання саме за цими напрямками.

"Роботи багато. Але від початку повномасштабного вторгнення парламент показав свою здатність справлятися з найскладнішими завданнями",
— підкреслив Арахамія.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що основним викликом для Верховної Ради стане прийняття у другому читанні урядового законопроєкту про мобілізацію, до якого вже подано тисячі правок. При цьому народні депутати хочуть скорегувати терміни демобілізації, врегулювати питання із відстрочкою для аспірантів та людьми, які доглядають родичів з інвалідністю. Також депутатам не подобаються покарання для ухилянтів від мобілізації, вони називають їх такими, що не відповідають Конституції.

При цьому нардеп Федір Веніславський підкреслив, що народні депутати мають право вносити правки в законопроєкт про мобілізацію до кінця дня 21 лютого, саме тому 22 лютого оборонний комітет приступить до їх розгляду, говорить Веніславський. Політик прогнозує, що правок буде дуже багато, тому найймовірніше їх розглядатимуть протягом трьох днів. Хоча згодом в Верховній Раді заявили, що на розгляд правок піде щонайменше тиждень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини