Головна Новини Політика президент Зеленський вперше висловився про розмову Байдена та Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вперше висловився про розмову Байдена та Путіна

Президент Володимир Зеленський заявляє, що вважає позитивом розмову президентів США Джо Байдена та Росії Володимира Путіна

8 грудня 2021, 17:00
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський вважає позитивним моментом розмову президента США Джо Байдена та президента РФ Володимира Путіна. Як передає портал "Коментарі", таку думку президент України висловив під час спілкування зі ЗМІ разом із прем'єр-міністром Хорватії Андрієм Пленковичем.

Зеленський вперше висловився про розмову Байдена та Путіна

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський дуже лаконічно прокоментував питання щодо його думки щодо підсумків розмови двох президентів. Зеленський зазначив, що це дуже добре, що така розмова взагалі відбулася. Більше щодо цього Зеленський пообіцяв сказати після того, як йому вдасться поспілкуватися безпосередньо з головою Білого дому Джо Байденом.

При цьому Володимир Зеленський наголосив на ролі США, які у складні часи завжди були з Україною та підтримували її суверенітет. Також президент вважає великим успіхом для України, що у врегулювання конфлікту на Донбасі залучений особисто Джо Байден. Він стурбований цим питанням.

Зеленський поінформував, що завтра матиме можливість прямо поговорити з президентом США і вже тоді зможе чіткіше сказати по діалогу Путіна та Байдена.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прес-секретар президента України Сергій Никифоров заявив журналістам, що Банкова утрималася від коментарів за підсумками розмови Байдена та Путіна, бо не готова коментувати ті стислі повідомлення, які є у ЗМІ. Володимир Зеленський буде готовий широко висловитися з цього приводу лише після особистого контакту з президентом США Байденом. Тоді він отримає інформацію та всі дані про розмову з перших вуст.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини