Головна Новини Політика президент У Зеленського розповіли, чому поки що не готові відреагувати на переговори Байдена-Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, чому поки що не готові відреагувати на переговори Байдена-Путіна

У Зеленського поки не коментують переговори Байдена-Путіна, чекають на свою розмову

8 грудня 2021, 13:35
Поділіться публікацією:

Наразі на Банковій не готові коментувати переговори між президентом США Байденом та президентом Росії Путіним. В Офісі президента вважають, що давати будь-які оцінки можна буде лише після прямої розмови Володимира Зеленського та Джо Байдена. Як передає видання "Коментарі", про це заявив речник президента Сергій Никифоров, пише портал "Українська правда".

У Зеленського розповіли, чому поки що не готові відреагувати на переговори Байдена-Путіна

Офіс президента. Фото: УНІАН

Прес-секретар президента зазначив, що Володимир Зеленський обов'язково відреагує на розмову Байдена та Путіна, але тільки зробить він після очної розмови з головою Білого дому. Сергій Нікіфоров зазначив, що ті прес-релізи, які з'явилися за підсумками розмови Байдена та Путіна, не можуть повністю передати все те, про що йшлося під час двогодинної розмови двох президентів. Саме тому Володимир Зеленський озвучить свою позицію після діалогу із Джо Байденом.

При цьому Никифоров нагадав, що американська сторона пов'язувалася із Зеленським перед розмовою Байдена та Путіна. Українському президентові дзвонив держсекретар США Ентоні Блінкен. За словами прес-секретаря президента, українська влада має повну довіру до союзників і партнерів.

Також спікер президента уточнив, що не відповідає дійсності інформація, оприлюднена у ЗМІ про те, що розмову Зеленського та Байдена було перенесено. Насправді розмови ніхто не переносив. Він спочатку був запланований після того, як відбудеться розмова Байдена та Путіна. Сторони домовились на 9 грудня.

Читайте на порталі "Коментарі" – у Держдепі США розповіли, як Володимир Путін хоче увійти у світову історію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини