Головна Новини Політика президент Зеленський визнав, що використовував офшорні компанії: названа причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський визнав, що використовував офшорні компанії: названа причина

Зеленський заявив, що не займався відмиванням грошей, хоча офшори використовував

18 жовтня 2021, 07:55 comments1362
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський вважає, що фільм-розслідування про його зв'язки з офшорами, який випустив журналістський колектив "Слідство.Інфо" за матеріалами Pandora Papers не став чимось несподіваним, тому що в ньому не було ніяких викриттів. Глава держави зазначив, що він не займався відмиванням коштів. Як передає видання "Коментарі", про це Зеленський заявив в інтерв'ю телеканалу "ICTV".

Зеленський визнав, що використовував офшорні компанії: названа причина

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначив, що, переглянувши фільм "Слідство.Інфо" він відчув дежавю, тому що щось схоже вже доводилося бачити на каналах, які пов'язують з Петром Порошенком. Тоді, згадує президент, велася виборча кампанія і на нього було вилито багато бруду з боку опонентів.

За словами Зеленського, судячи з того, що в розслідуванні немає ніяких нових фактів його злочинів, то за ці роки в команді Порошенко так і не зуміли нічого накопати.

При цьому президент визнав, що в 2012 році використовував офшорні компанії. Такий хід Володимир Зеленський пояснив складними часами президентства Віктора Януковича, коли за інакомислення можна було серйозно постраждати, особливо, підкреслює президент, коли у тебе компанія, яка висміює владу, говорить те, що багато хто боїться. Використовували офшори тоді багато, адже хотіли мінімізувати свою залежність від влади. Володимир Зеленський відзначає, податківці приходили в його компанію якщо не кожен день, то раз в тиждень, так вже точно. Зеленський зробив важливий акцент — все це не може говорити, що він і його колектив займалися відмиванням грошей. Причини були зовсім інші.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський осоромився з 700-річним дубом на острові Хортиця, якого там не виявилося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини