Головна Новини Політика президент Зеленський знову заявив про ідею подвійного громадянства
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський знову заявив про ідею подвійного громадянства

Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з американцями українського походження заявив про реалізацію ідеї подвійного громадянства

22 вересня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський на зустрічі з американцями українського походження заявив про намір все-таки реалізувати в Україні ідею подвійного громадянства. Також Зеленський розповів про те, що йому вже вдалося домогтися на посаді президента. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "Укрінформ".

Зеленський знову заявив про ідею подвійного громадянства

Володимир Зеленський. Фото - Украінформ

Володимир Зеленський з упевненістю заявив, що влада обов'язково доб'ється того, щоб Україна приєдналася до тих країн, в яких діє подвійне громадянство. Глава держави підкреслив, українці, які проживають в Америці точно повинні мати можливість бути з українським паспортом і брати участь в долі країни, уродженцями якої вони є.

При цьому Зеленський зазначив, що подвійне громадянство не повинно поширюватися на всіх. Є деякі країни, які ведуть недружню політику по відношенню до України. Українці з паспортами цих країн не повинні мати можливості вважатися громадянами України.

Президент також зазначив, що його переповнює гордість за ситуацію з дорогами в Україні.

"У нас зараз дороги вже краще, ніж в Нью-Йорку", — зазначив Володимир Зеленський.

Президент вважає, що кращою повагою до історії рідної країни є стан інфраструктури в країні. Тому влада зараз займається ремонтом доріг, мостів, тротуарів. Цьому приділяється велика увага з боку держави.

Зупинився Володимир Зеленський і на питанні миру в Україні. Президент в черговий раз підкреслив, що бачить досягнення миру тільки шляхом дипломатії і переговорів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський зустрівся з генсеком та головою Генасамблеї ООН.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини