Головна Новини Політика президент Зеленський висловився про танки Abrams – який «сюрприз» чекає на окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський висловився про танки Abrams – який «сюрприз» чекає на окупантів

За словами президента, отримання американських танків стане суттєвим посиленням українських військ

26 вересня 2023, 08:35
Поділіться публікацією:

Танки Abrams, які український народ отримав від американських партнерів, вже незабаром посилять пріоритетні для України напрямки на фронті. Їхнє головне завдання посилити наступальну міць української армії та створити додаткові проблеми для російських загарбників. Мета України деокупувати якомога більше своєї території та завдати якнайбільше втрат росіянам. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський у ході свого відеозвернення до українців.

Зеленський висловився про танки Abrams – який «сюрприз» чекає на окупантів

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Готуємо їх, щоб посилити наші дії проти окупантів. І це буде суттєве посилення. Працюємо і для того, щоб отримати всі інші такі необхідні нам можливості щодо озброєння", – сказав президент.

Зеленський додав, що це стосується і F-16 – продовжується підготовка пілотів та інфраструктури. Також це стосується й далекобійної зброї.

"Ми робимо все, щоб Україна могла робити більше для звільнення своєї території", – наголосив глава держави.

За його словами, так само і з протиповітряною обороною: "Щоб закрити всю територію нашої держави, потрібно більше систем, ніж у нас зараз є. Це безальтернативно. Щоб гарантувати безпеку Україні. І ми вироблятимемо, крок за кроком збудуємо всі необхідні виробництва" .

За словами Зеленського, вже видно дуже чітку зацікавленість світу працювати з Україною заради нової оборонної сили не лише нашої країни, а й її партнерів.

"Нашого світу загалом – світу, який заснований на правилах та не терпітиме агресії й терору, які Росія намагається зробити нормою", – сказав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підсумки американо-канадського рейду Зеленського: що з важливого могло залишитися за лаштунками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини