Головна Новини Політика президент Зеленський висловився про переговори з Росією: чи з'явилося вікно можливостей
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський висловився про переговори з Росією: чи з'явилося вікно можливостей

Президент нагадав про злочин Путіна щодо депортації до Росії українських дітей

29 квітня 2023, 14:15 comments2661
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський не бачить жодних перспектив того, що він може погодитись на переговори з президентом Росії Володимиром Путіним. На думку українського лідера, таких переговорів не може бути переговорів, бо Путін – терорист та "мандрівник" у вигадуванні назв своїм кривавим злочинам. Як передає портал "Коментарі", таку заяву президент України зробив в інтерв'ю фінським, шведським, датським та норвезьким журналістам.

Зеленський висловився про переговори з Росією: чи з'явилося вікно можливостей

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський нагадав, що фактично з перших днів свого президентства він намагався задіяти всі можливі механізми, щоб досягти зустрічі з Путіним, щоб у діалозі знайти вихід із ситуації замороженої війни, яка може перейти у повномасштабну.

За словами президента, йшлося про те, щоб Росія вийшла з українських територій, і це можна було вирішити дипломатичним шляхом. Зеленський зазначив, що це все ігнорувалося, і російська сторона не виходила на зв'язок, а потім якісь почалися погрози.

"З цією людиною, президентом Путіним, на сьогодні не можна говорити. Для нас усіх він терорист", — наголосив Зеленський.

За його словами, як можна говорити з Путіним після того, як він сказав усьому світу, що не має наміру захоплювати території, що ніколи не буде повномасштабної війни.

Президент наголосив, що після того, як Росія ракетами вбиває мирних людей в Україні, завдає ударів по цивільній інфраструктурі, Путін вигадує якесь нібито СВО для виправдання своїх злочинних дій.

"Це все він (Ред. — Путін) назвав якоюсь операцією. Він такий "мандрівник" у якихось кривавих назвах — вигадує назви, щоб виправдовувати свої дії", — зазначив Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський вперше заявив про ризик, що війна затягнеться на роки, а то й десятиліття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини