Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на звинувачення Путіна та порівняв його з пітоном і кашалотом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на звинувачення Путіна та порівняв його з пітоном і кашалотом

Зеленський прокоментував чергове звинувачення Путіна

22 липня 2022, 22:18
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський порівняв Путіна з кашалотом або пітоном, який хотів проковтнути Україну, наче кролика, але тепер може луснути. Також глава держави зазначив, що очільник Кремля сильно недооцінив нашу країну. Про це він розповів в The Wall Street Journal.

Зеленський відреагував на звинувачення Путіна та порівняв його з пітоном і кашалотом

Президент України Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Також Володимир Зеленський відреагував на чергове звинувачення Путіна, який заявив, що нібито Україна не хоче дипломатичних переговорів.

"Це — кашалот, який проковтнув два регіони й тепер каже: давайте заморозимо конфлікт. Потім відпочине і через два-три роки захопить ще два регіони і знову скаже: заморозимо конфлікт. І буде йти далі і далі", — сказав Зеленський.

Також український президент заявив, що Путін, коли зважився на повномасштабне вторгнення в Україну, сильно недооцінив Україну.

"Він відкрив рот, як пітон, і думав, що ми просто ще один кролик. Але ми ж не зайчики, і виявилося, що він не може нас проковтнути — та й сам може луснути", — сказав Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський потролив Путіна, розповівши, як він потрапив у "реанімацію". Президент України Володимир Зеленський прокоментував російські фейки про нібито його перебування у реанімації.Володимир Зеленський зазначив, що сьогодні з подачі країни-агресора було запущено черговий фейк щодо управління державою. Зеленський зазначив, що росіяни запустили брехню про те, що нібито він потрапив до лікарні і  в тяжкому стані перебуває  в реанімації. Але, щоб розвінчати всі фейки, президент зазначив, що він перебуває у себе в кабінеті на Банковій і почувається стегно.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини