Головна Новини Політика президент Зеленський потролив Путіна, розповівши, як він потрапив у «реанімацію»
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський потролив Путіна, розповівши, як він потрапив у «реанімацію»

Президент наголосив, що "так міцно як зараз" він ще ніколи не почував себе

21 липня 2022, 16:55 comments1040
Поділіться публікацією:
Президент України Володимир Зеленський прокоментував російські фейки про нібито його перебування у реанімації. Як передає видання "Коментарі", своє відео президент опублікував на своїй сторінці в Instagram .

Володимир Зеленський зазначив, що сьогодні з подачі країни-агресора було запущено черговий фейк щодо управління державою. Зеленський зазначив, що росіяни запустили брехню про те, що нібито він потрапив до лікарні і тяжкому стані перебуває реанімація. Але, щоб розвінчати всі фейки, президент зазначив, що він перебуває у себе в кабінеті на Банковій і почувається стегно.

"Сьогодні Росія запустила черговий фейк, що держава нібито не керується президентом Зеленським, тому що він перебуває в лікарні, точніше — у реанімації через свій тяжкий стан, тяжкий стан здоров'я. Так от — я перебуваю в кабінеті", — зазначив президент.

Зеленський додав, що "так міцно, як зараз" він ще ніколи не відчував.

"Погана новина для всіх, хто запускає такі фейки, я не один, нас таких 40 мільйонів. І при всій повазі до людей похилого віку 44 — це не 70", — заявив Володимир Зеленський, підколюючи Путіна похилого віку.

Зазначимо, портал "Коментарі" раніше повідомляв, що хакери країни-агресора зламали українське радіо та "вкинули" новий фейк про те, що український президент потрапив до реанімації .

Читайте також на порталі "Коментарі" — про географічні претензії не лише на Донбас, а й на інші території України публічно заявив глава МЗС Росії Сергій Лавров . Експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю, що означає нова заява Лаврова – як Україна відповість.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Путін назвав причину, чому він не зустрінеться із Зеленським.

Зеленський потролив Путіна, розповівши, як він потрапив у «реанімацію»

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини