Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на заяви Заходу, що ЗСУ можуть обстріляти Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на заяви Заходу, що ЗСУ можуть обстріляти Росію

Президент наголосив, що ракетні системи великої дальності необхідні Україні лише для звільнення своїх територій

14 червня 2022, 20:24 comments1544
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський  дав відповідь  на питання про ймовірність обстрілів російських територій, наголосивши, що українські військові — не  терористи, щоб стріляти  по цивільних  кварталах. Про це  президент наголосив під час пресконференції, в якій брали участь  представники  медіа Данії.

Зеленський відреагував на заяви Заходу, що ЗСУ  можуть обстріляти Росію

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Саме  представниця ЗМІ цієї країни, яка поставила  питання  очільнику нашої держави, наголосила, що США  не поспішає  доставляти до  України  ракетні установки залпового вогню великої дальності.

Зокрема, вона поцікавилась, чи стріляли б  українські військові  по російських  територіях  та чи переводили  б війну на території росії, якби мали  такі можливості.

"Ні, нам не цікавий обстріл цивільних людей, ми не терористи, щоб обстрілювати цивільні квартали. Ми нормальні здорові люди. Ця зброя нам потрібна, щоб звільнити нашу державу", — відповів Володимир Зеленський.

Як він наголосив,  в  деяких  районах дистанції  між позиціями українських та  військових  рф сягають  більше 100 км, адже Україна  є великою  державою, саме з цієї причини  українським військовим підрозділам  потрібні ракетні  установки, які можуть стріляти  на далекі відстані.

Важливо, що  далекобійна  зброя  стала предметом  для гострих дискусій в західних виданнях.  Медіа  пишуть  про побоювання  Сполучених Штатів  Америки і їх партнерів,  які  передбачають, що  в разі  доставки   РСЗВ великої дальності Україні, їх військові  стрілятимуть по російських  територіях.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський назвав єдину умову, коли Україна буде готова розмовляти з Росією.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

14 червня 2022, 19:41

Що і треба було довести. Потрібен не результат, потрібен тривалий процес і країна-Сирія, країна-Афганістан, країна-КНДР, країна-Кампучія. В історії України - Зе останній занапастивший її.


Новини