Головна Новини Політика президент Зеленський назвав єдину умову, коли Україна буде готова розмовляти з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав єдину умову, коли Україна буде готова розмовляти з Росією

Президент наголосив, що немає сумнівів у тому, що Україна чинить правильно

14 червня 2022, 15:50
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що переговори з Росією мають сенс відновити лише після того, як Кремль буде готовий припинити війну в Україні. При цьому глава держави наголосив, що в переговорах у той час, коли тривають обстріли українських міст і сіл, він не бачить сенсу, бо це лише марна трата часу. Як передає "Коментарі", таку позицію президент озвучив в інтерв'ю німецькому телеканалу "ZDF".

Зеленський назвав єдину умову, коли Україна буде готова розмовляти з Росією

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський висловив переконання, що Україна зараз зайняла правильну позицію, де він не сумнівається. При цьому щодня затягування війни грає на руку країні-агресору, а не Україні.

Зеленський зазначив, що правда полягає в тому, що українські воїни обороняються на своїй землі, захищають свій народ, вони відстоюють право на свободу. Щодня гинуть українці і це дуже велика ціна для України, але при цьому є розуміння, що якщо країна не встоїть і програє у цій війні, то втрата для України буде в рази більшою.

Президент розповів, що найголовніша зміна, яка сталася з ним із початком війни, полягає в тому, що він більше не шукає балансу, щоб про щось домовитися.

"Ми точно знаємо, що ми робимо. У нас немає жодних сумнівів. Ми готові говорити лише тоді, коли друга сторона готова закінчувати війну. Часу на балаканину немає", — наголосив Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна визначилися з новою сакральною датою у війні в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Пушилін визнав – однієї Росії на Донбасі не впоратись – просить задіяти союзників РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини