Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на заяви Путіна про свою нелегітимність
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на заяви Путіна про свою нелегітимність

Президент заявив, що висловлювання Путіна нудні та нецікаві

25 травня 2024, 15:57
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський назвав роздуми щодо його легітимності з боку російського диктатора Володимира Путіна та топових російських пропагандистів "нудними та нецікавими". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Зеленський зробив в інтерв'ю центральноазіатським ЗМІ.

Зеленський відреагував на заяви Путіна про свою нелегітимність

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Українці знають свою Конституцію, знають закон. Розуміємо, що ці висловлювання нелегітимного президента Російської Федерації з приводу легітимності президента України, чесно кажучи, нудні, нецікаві. Усі адекватні люди, які вміють читати закон, а я вважаю, що якщо ти вмієш читати, то прочитай і знайди висновок. І все. Тому мене це взагалі не сильно турбує", — зазначив президент.

Варто зазначити, що раніше російський диктатор Володимир Путін заявив, що виходить з того, що легітимність Володимира Зеленського "закінчилася".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський заявив, що, на його думку, Китай має захищати Україну, а натомість Пекін балансує між росіянами та Заходом.

"Китай балансує між росіянами та Україною. І я б сказав, що в їхньому розумінні — між росіянами та Заходом. Це трошки таке, як вам сказати... Ми не якась там країна. Я взагалі вважаю, що не існує "якихось там країн". Кожна країна важлива. Це великий механізм і кожен гвинтик такий важливий", — висловився президент.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія продовжує розгойдувати тему нібито не легітимності Зеленського як президент України після 20 травня. У свою чергу, в Офісі президента наголошують, що з цього питання (вибори неможливі у воєнний час, тому чинні парламент і президент продовжують виконувати свої обов'язки) суспільство має абсолютний консенсус. Чому РФ робить ставку на умовний Майдан-3? Чому ми не проводимо ІПСО щодо відносно умовної легітимності Путіна, враховуючи те, що в РФ котрий рік пройшли вибори без вибору? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 травня 2024, 15:06

Цинічний брехун але якщо терпіли сприймають чому б і ні. Вирок Україні вже винесено! Гниле вже не одужає.


Новини