Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на скандал зі «слугою народу» Арістовим, заговоривши про зраду
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на скандал зі «слугою народу» Арістовим, заговоривши про зраду

Президент наголосив, що для будь-яких державних чиновників – це зрада державних принципів, зрада інтересів суспільства

26 липня 2023, 07:40 comments1506
Поділіться публікацією:

Ні депутати, ні судді, ні військкоми чи будь-які інші посадові особи, які протиставляють себе державі, не можуть сподіватися на розуміння та прощення у суспільстві. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час відеозвернення до українців заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський відреагував на скандал зі «слугою народу» Арістовим, заговоривши про зраду

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Глава держави зазначив, що мільйони українців, українок день за днем, доба за добою максимально зосереджені на одному. Не на собі, не на своїх якихось там бажаннях, а на захисті держави та життя.

"На жаль, деяким людям здається, що війна десь там, десь далеко від них. Начебто купол Верховної Ради, чи стіни якихось там кабінетів, чи перелік якихось повноважень можуть закрити від реальності. Ніхто не пробачить ні депутатам, ні суддям, ні "військкомам" чи будь-яким іншим посадовим особам протиставлення себе державі. Комусь там острови та курорти під час війни, комусь там заробіток у "військкоматі", комусь там хабарі в судах", — зазначив глава держави.

Він наголосив, що для будь-яких державних чиновників це зрада державних засад, зрада інтересів суспільства.

"Я хочу всіх депутатів, чиновників та всіх інших на державних посадах попередити. Коли днями шукаєш зброю для держави, коли вся увага до того, щоб була артилерія, були ракети, були дрони, коли постійно бачиш, постійно відчуваєш, яку моральну силу отримали для України наші воїни, наші люди, які роблять все можливе і неможливе для перемоги і збереження свободи, тоді будь-яка внутрішня зрада, будь-який "пляж" або будь-яке особисте збагачення замість інтересів України викликають щонайменше лють. В Україні відчули таку саму лють", – сказав президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — скандальний вояж "слуги народу" Арістова на Мальдіви: про що говорить ситуація — що дивує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 липня 2023, 07:42

Не країною займається, а днями шукає зброю - все що потрібно знати. Вождь пошукач, поки корупція росте. Поки Московія переналаштувала економіку. Великий Вирок Україні.


Новини