Головна Новини Політика президент Зеленський відповів на заклики, що ЗСУ потрібно перейти до оборони на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів на заклики, що ЗСУ потрібно перейти до оборони на фронті

Ситуація на фронті в Україні не кризова, вважає Володимир Зеленський

13 грудня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

Ситуація на  лінії фронту в Україні не  є кризовою.  Проте взимку  як наступальні, так і оборонні операції сповільнені, тому  необхідно стримувати  загарбників.

Зеленський відповів на заклики, що ЗСУ потрібно перейти до оборони на фронті

Владимир Зеленский (фото из открытых источников)

Про це заявив президент України Володимир Зеленський  на  прес-конференції за участі   делегатів  Саміту країн Північної Європи.

Лідер України  висловив свою думку щодо  статті NYT про те, що  нашій країні  ніби слід  перейти до оборони замість наступу.

"Щодо заяви генералів США, деяких осіб, я вам скажу так — у будь-якому випадку це не про кризу, це про зиму, і взимку завжди уповільнюються операції: контрнаступальні чи оборонні. Тому я думаю, що цей сигнал пов'язаний саме з цим", — наголосив  український президент.

Володимир Зеленський  сказав, що російські війська  не змогли досягти ніякої перемоги на лінії  фронту  цього року. Окупанти, як і минулоріч,  скупчуються  в східних регіонах.  Тому головне завдання  тепер — затримати  окупантів.

"Взимку все уповільнюється через багато причин, ми говоримо про оборону саме сходу держави, тому що більшість військ РФ зосереджена там. Вони спробували там дуже багато разів, де минулого року було розбито угруповування "вагнерівців". Тепер вони відіслали туди велику кількість своїх військ. Ми говоримо про сотні тисяч військових. Тому найголовніше там стримувати і знищувати їх", — зазначив глава держави.

Володимир Зеленський  нагадав, що Україна досягнула успіхів на морі, завдяки  цьому вдалось зняти російську блокаду.

"Що стосується перемоги — всі говорять про великий успіх на морі, який дійсно був. Розблоковано Чорне море, витіснено флот РФ з Чорного моря і це успіх. Треба готуватися до наступних операцій", -  підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський зробив відверту заяву про саміт ЄС і Путіна

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини