Головна Новини Політика президент Зеленський відповів, чи вважає він, що Захід зрадив Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів, чи вважає він, що Захід зрадив Україну

Зеленський буде просити Джо Байдена втрутитися в ситуацію з "Північним потоком-2"

20 серпня 2021, 09:05
Поділіться публікацією:

У президента Володимира Зеленського є великі сумніви щодо того, що офіційний Вашингтон і Берлін виконають свої зобов'язання по "Північному потоку-2". Тому він і має намір на найближчій зустрічі з американським президентом просити того втрутитися в ситуацію. Як передає видання "Коментарі", про це глава української держави заявив в інтерв'ю "The Washington Post".

Зеленський відповів, чи вважає він, що Захід зрадив Україну

Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський зазначив, що він не може позитивно ставитися до даних з домовленостей, оскільки вони шкодять національним інтересам України. Також окремо насторожує той формат, в якому ці домовленості і були досягнуті.

На уточнююче запитання кореспондента, чи вважає Зеленський це зрадою український лідер лише знизав плечима, посміхнувшись.

За словами Володимира Зеленського, одна з головних тем, яку він хотів би підняти в розмові з американським президентом Джо Байденом, якраз і стосується втручання в ситуацію з "Північним потоком-2". Володимир Зеленський також уточнив, що побудувати газопровід — це одна частина роботи, а друга частина — запустити його, ввести в експлуатацію. На це теж знадобитися чимало часу. Київ буде робити все можливе, щоб використати цей час для захисту і відстоювання своїх національних інтересів. Президент вважає, що є велика ймовірність, що "Північний потік-2" так і не запрацює.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський хоче побудувати потужний боєздатний флот. Завдання поставлене до 2035 року. Перший етап вже почався і його результати будуть помітні під час урочистостей 24 серпня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини