Головна Новини Політика президент Зеленський відповів, чи поїде у Європу, щоб зустрітися з Байденом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів, чи поїде у Європу, щоб зустрітися з Байденом

Джо Байден може відвідати декілька європейських країн у лютому 2023 року

1 лютого 2023, 17:46
Поділіться публікацією:

Президент США у лютому 2023 року може відвідати кілька країн у Європі. Але не відомо, чи зустрінеться він з президентом під час своїх європейських візитів. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Укрінформ.

Зеленський відповів, чи поїде у Європу, щоб зустрітися з Байденом

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Український президент Володимир Зеленський розповів, що він не отримував запрошення на зустріч з Джо Байденом, що може відбутись у Польщі. Але він зазначив, що доволі часто зустрічається з американським президентом.

"Що стосується президента Сполучених Штатів — ми іноді зустрічаємось із ним. Мене не запрошували в Польщу", — сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що президент Сполучених Штатів Джо Байден приїде до Польщі. Під час нещодавньої прес-конференції президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що незабаром має намір відвідати Польщу з робочим візитом. Зазначається, що конкретної дати свого приїзду до країни, що межує з Україною, американський політик не назвав, як власне, і самих причин поїздки. У цьому контексті варто зазначити, що під час відповідей на запитання журналістів Байден також неодноразово згадував про Україну. Зокрема, політик спростував інформацію про те, що Сполучені Штати передали українській армії винищувачі F16. Чутки про це почали розходитися світом, коли міністр оборони України минулого тижня заявив, що "після отримання Україною танків вона продовжить тиснути на країни Заходу з метою отримання винищувачів".

Також "Коментарі" повідомляє про те, що Зеленський може зустрітися з Байденом. Президент України Володимир Зеленський наприкінці лютого може здійснити візит до Польщі, де зустрітися з американським та польським лідерами Джо Байденом та Анджеєм Дудою. Про це повідомляє  польське видання "Dziennik Gazeta Prawna".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини