Головна Новини Політика президент Зеленський у своєму відеоролику знову не обійшов Порошенка, висловивши подяку тому
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський у своєму відеоролику знову не обійшов Порошенка, висловивши подяку тому

Зеленський подякував Порошенку, який "довів, що закон про олігархів працює"

11 листопада 2021, 07:55 comments1014
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський висловив переконання, що мав рацію, коли ініціював просування закону про олігархів. Він відразу ж показав свою важливість та ефективність. Зокрема, Зеленський висловив вдячність п'ятому президенту, лідеру "ЄС" Петру Порошенку, який поспішив продати свої телевізійні канали, щоби не потрапити під дію закону. Як передає видання "Коментарі", про це президент Володимир Зеленський заявив у своєму відеозверненні до українців.

Зеленський у своєму відеоролику знову не обійшов Порошенка, висловивши подяку тому

Петро Порошенко и Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

За словами Володимира Зеленського, закон про олігарх – це перший крок до того, щоб в Україні не було більше олігархів. Не згадуючи відкрито прізвище п'ятого президента Зеленський зазначив, що "деякі" називали закон про олігархів фікцією та показухою, говорили, що він не працюватиме, але на практиці все виявилося зовсім інакше. Тому, наголосив Зеленський, він вдячний одному відомому політику-олігарху, який у перший же день закону поспішив продати свої ЗМІ, тим самим підтвердивши, що антиолігархічний закон працює.

Знову ж таки, не називаючи конкретно назви ЗМІ, але маючи на увазі "5 канал" та "Прямий", Зеленський привітав журналістів, які тепер втратили прямий вплив Порошенка та зможуть тепер займатися журналістською діяльністю, доносячи людям правду про події в Україні та за її межами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "антіолігархічний закон" ухвалили даремно, Порошенко знову переграв ОП. П'ятий президент більше не підпадає під дію "антіолігархічного закону". Порошенко більше не володіє контрольним пакетом акцій "Прямого" та "5 каналу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини