Головна Новини Політика внутрішня політика Журналіст: «Антиолігархічний закон» прийняли даремно, Порошенко знову переграв ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст: «Антиолігархічний закон» прийняли даремно, Порошенко знову переграв ОП

П'ятий президент більше не підпадає під дію антиолігархічного закону

9 листопада 2021, 07:48 comments1804
Поділіться публікацією:

П'ятий Президент України та лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко передав акції “Прямого” та “5 каналу” журналістам, які об'єдналися у холдинг із символічною назвою “Вільні медіа”. Як повідомляє видання "Коментарі", про це стало відомо з відеозвернення Порошенка.

Журналіст: «Антиолігархічний закон» прийняли даремно, Порошенко знову переграв ОП

Петро Порошенко. Фото: сайт партії Європейська солідарність

Коментуючи інформацію, політичний експерт, письменник і журналіст Павло Бондаренко зазначив у себе у Facebook, таким чином, якщо читати ухвалений нещодавно "Антіолігархічний закон", то Петро Порошенко не підпадає під визначення "олігарха", яке в ньому викладено.

"Тепер будь-який наїзд на "Вільні медіа" матиме суворі погляди з боку США, ЄС, ПАРЄ, "Журналістів без кордонів", ОБСЄ, ООН та інших серйозних дядьків, і тіток. Це якраз сигнал і туди: дивіться, вони ухвалили закон, спрямований проти опозиції. Я прийняв правила гри і втратив медіаактиви, дивіться на подальший цирк", – зазначив журналіст.

Він додає, складається таке враження, що в ОП навіть уявити не могли, що Порошенко так візьме і позбавиться "кровно нажитого". Павло Бондаренко наголошує, ось тільки вишенька на тортику в іншому: Порошенко показав іншим "колегам" вихід із ситуації.

"Не здивуюся, якщо завтра Ахметов, Пінчук та Коломойський продадуть свої телеканали "трудовим колективам" та випадуть із числа "олігархів". І також можуть подати до суду. А там Разумков підтягнеться, який почне знову пояснювати всю дурість "Антиолігархічного закону" та особисто його головного замовника", – резюмував Бондаренко.

Читайте на порталі "Коментарі" — Порошенко заінтригував: рішення про своє висування в президенти прийматиме не він.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Памочнiк чорта

9 листопада 2021, 13:21

Харя Кришны, обыкновенно необыкновенное происходит, но никогда не произойдет то, что может быть, а может и не быть

Харя Кришны

9 листопада 2021, 11:14

А чего же мы не видим строгих взглядов на закрытие Першого Незплежного? Избирательное правосудие - это одна из западных ценностей, которая расцвела в Украине на благодатной почве. Кого захотят, того и осудят "партнеры", а если не захотят - даже людоед может получить премию мира.

Памочнiк чорта

9 листопада 2021, 09:08

Прошлое будущее - это настоящее несбывшееся. Ганьба та слава Украiне - это одно и тоже, только видимое с разных сторон.


Новини