Головна Новини Політика президент Зеленський у Глазго розповів про загальну загрозу для всього світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський у Глазго розповів про загальну загрозу для всього світу

Президент нагадав про гарантії, які були надані Україні, але які ніхто не дотримався

2 листопада 2021, 08:40
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський, виступаючи на конференції ООН по змінах клімату, звернувся до лідерів держав із закликом "глобального потепління у відносинах" і нагадав світовій спільноті про невиконання гарантій, які отримала Україна на зорі своєї незалежності. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє офіційний сайт президента України.

Зеленський у Глазго розповів про загальну загрозу для всього світу

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначив, що глобальне потепління, яке нині турбує весь цивілізований світ, можна буде зупинити лише у тому випадку, якщо між країнами настане глобальне потепління у відносинах. Бо поки що про якесь потепління стосунків говорити не доводиться, адже довіра тане рік у рік, вона стрімко зменшується. Гарантії на словах уже нічого не варті.

Як приклад, президент України запропонував згадати не таку далеку історію, а саме 1994 рік, коли українська держава була завірена світовими лідерами у гарантіях безпеки, але яка згодом виявилася лише порожніми обіцянками. І в результаті постраждала не лише Україна, а й уся Земля. На планері з'явилися "дві екобомби в центрі Європи".

За словами Зеленського, природа Кримського півострова постраждала від окупації Росії і тепер про флору та фауну ніхто не говорить, бо Москва використовує захоплену українську територію виключно як свою військову базу. Друга екобомба з'явилася на окупованій частині Донбасу. Президент наголосив, затоплення шахт, деградація ґрунтів, брак питної води – все це не пройшло безвісти. І тепер усе це завдає величезної шкоди не лише Україні, а й усьому світу. Лідер українців зазначив, що можна пригадати вибух на ЧАЕС. За фактом це сталося на території України, але згодом торкнулося всього світу. Те саме і в Криму, і на Донбасі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський закликав українців увімкнути мозок та вакцинуватися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

БайденоЖопоЛиз

2 листопада 2021, 09:09

что он несёт? бред клоуна, но не политика и тем более президента. как эти неучи уже задолбали.

Субъективно о объективном

2 листопада 2021, 09:05

Ой, я не можу! Зе-болван сказало: "... у мэнэ е две экобомбы в центре Европы" Слава Украiне!


Новини