Головна Новини Політика президент Зеленський закликав українців включити мозок та вакцинуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський закликав українців включити мозок та вакцинуватися

Єдиним виходом президент вважає нарощування темпів вакцинації

29 жовтня 2021, 15:42
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців з проханням "вимкнути соцмережі та включити мозок", швидше приймаючи рішення про вакцинацію. Як інформує портал "Коментарі", так президент прокоментував зростання захворюваності на COVID-19, пише "УНІАН".

Зеленський закликав українців включити мозок та вакцинуватися

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

За словами Володимира Зеленського, на жаль щодня у світі фіксую нові і нові антирекорди щодо захворюваності та смертності від коронавірусу. Україна у цьому плані не виняток. Статистика говорить про не дуже втішні показники.

Президент зазначив, що з ускладненнями від COVID-19 щодня не справляються приблизно 700 наших співвітчизників. Тому вихід із ситуації може бути лише один – масова вакцинація. Іншого шляху просто не може. Зеленський закликав українців увімкнути мислення, відкинувши ту інформацію про вакцинацію, яка є в соцмережах.

Окремо Володимир Зеленський звернувся до посадовців на місцях. Глава держави попросив керівників поставити на перше місце саме вакцинацію. Інших питань на першому місці просто не може бути.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент Зеленський назвав єдиний вихід, як уникнути запровадження всеукраїнського локдауну, до якого стрімко наближається Україна. При цьому глава держави зазначив, що він особисто не підтримує ідею про запровадження локдауну, бо це суттєво загальмує відновлення економіки.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що деякі релігійні лідери навідріз відмовляються погоджуватися з трьома, що вакцинація проти коронавірусу дійсно необхідна і не завдає шкоди організму. Докладно про це розповів головний санлікар України Ігор Кузін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

29 жовтня 2021, 18:09

Если бы эта зеленая свинья не запустила в страну заразу вместе заробитчанами, а потом не устроил наживу на медикаментах, то ничего этого бы не было! А теперь это зеленое чмо призывает мозг включить?! Я призываю зеленского сделать себе лоботомию, по тому как таким тупым ублюдкам которые выполняют указы запада мозги не нужны априори!

Субъективно о объективном

29 жовтня 2021, 15:25

Ой. я не можу! Воно сказало: "...включить мозг". Зе-болван, не умничай! Тебе это не идет!


Новини