Головна Новини Політика президент Зеленський став новим олігархом - ексміністр фінансів України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський став новим олігархом - ексміністр фінансів України

Президент України впливає на всі гілки влади та економіку

24 вересня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський тепер потрапляє під категорію олігарха. Таку думку висловив на своїй сторінці у Facebook колишній міністр фінансів Ігор Уманський.

Зеленський став новим олігархом - ексміністр фінансів України

Володимир Зеленський, фото "Укрінформ"

Ексміністр вважає, що в особі Зеленського громадянин наділений максимальною владою. Президент зараз є головою законодавчої влади, фактичним керівником Уряду і розпорядником судової системи. Ігор Уманський наводить кілька тез, згідно з якими доводить, що Зеленський є олігархом.  За його словами, Зеленський використовує політичну владу для збільшення доходу своїх друзів. 

"Звичайно, особисто громадянин олігарх Зеленський грошей в руки не бере. Зате люди президента контролюють масу державних підприємств, міністерств і відомств. А в цих підприємствах, міністерствах і відомствах, за інформацією ЗМІ, процвітає корупція. За найтаємнішими чутками, з цієї корупції ніби навіть платять надбавки депутатам, звісно не офіційно, а у конвертах", — повідомляє Ігор Уманський.

Наступна теза, про яку пише Ігор Уманський, Зеленський контролює ЗМІ. Хоча Зеленський не є власником жодного ЗМІ, але він здійснює значний вплив на ряд телеканалів. 

"Не обов'язково впливати фінансово. А ось впливати адміністративно, через лояльну Нацраду з ТБ – це 100% про нашого Зе. Чи ви думаєте, інші олігархи просто так хвалять громадянина олігарха Зеленського в ефірах ТБ?" — говорить Ігор Уманський.

Також на думку Ігоря Уманського, Зеленський має велику політичну та економічну вагу. Прикладом цього наводить "велике будівництво". Фінансує президент і партію "Слуга Народу", що є також ознакою олігарха. Володимир Зеленський здійснює контроль над монополіями. Він впливає на "Укравтодор", НАК "Нафтогаз", "Укрзалізницю" та ще низку підприємств.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський під час свого виступу на генасамблеї ООН потролив Росію. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

24 вересня 2021, 10:14

Антон Рудак - по тайным слухам выводы не делают. Вы историк из Беларуси - разберитесь с Лукашенко.

Правдоруб

24 вересня 2021, 10:02

Никто и не сомневается!!!


Новини