Головна Новини Політика президент Зеленський спрогнозував, як усунуть Путіна від влади в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський спрогнозував, як усунуть Путіна від влади в Росії

На думку президента України, Володимира Путіна зрештою вб’є його найближче оточення.

27 лютого 2023, 11:16
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

24 лютого вийшов фільм "Рік", в якому розповідається про перший рік з моменту вторгнення Російської Федерації в Україну. В один момент президент України відповів, хто, на його думку, вб’є Володимира Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на YouTube-канал автора фільму Дмитра Комарова.

Зеленський спрогнозував, як усунуть Путіна від влади в Росії

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Український телеведучий Дмитро Комаров з початку війни став воєнним кореспондентом та відвідав та зафіксував воєнні злочини росіян у таких містах як Буча, Гостомель, Ізюм та інші. Під час війни Комаров кілька разів зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським та взяв у нього інтерв’ю. Частини з цих розмов потрапили у фільм "Рік". В одному моменті Зеленський розповідає, як на його думку, усунуть Путіна.

"Обов’язково настане момент, коли крихкість режиму Путіна буде відчутна всередині російської держави. І тоді хижаки з’їдять хижака. Вони знайдуть причину вбити вбивцю", – сказав президент України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський показав кімнату, в якій він живе з початку війни. В гардеробній президента Комаров знайшов піджак, що є не типовим одягом для президента України під час війни. Проте Зеленський наголосив, що одягне його після війни, як символ перемоги.

Також "Коментарі" писали, що президент України назвав найжахливіший момент війни. Цим моментом назвав, те що виявили в Бучі після деокупації міста. Тоді на вулицях Бучі лежали вбиті українці, а в деяких були сліди катувань та зав'язані руки, що підтверджує військові злочини Росії. Окрім того, Зеленського обурила реакція Путіна, який стверджував, що це все фейки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ааааа

27 лютого 2023, 11:29

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини