Головна Новини Політика президент Володимир Зеленський показав кімнату, в якій він живе з початку війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський показав кімнату, в якій він живе з початку війни

Володимир Зеленський показав місце, де живе від початку російського вторгнення в Україну.

26 лютого 2023, 08:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український телеведучий Дмитро Комаров відзняв документальний фільм "Рік", в якому розповідає про 12 місяців війни в Україні. В одному з епізодів з інтерв’ю Володимира Зеленського, Комаров відзняв кімнату у якій живе президент України на час війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на YouTube українського ведучого.

Володимир Зеленський показав кімнату, в якій він живе з початку війни

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Під час спілкування з президентом України, Володимир Зеленський показав кімнату Дмитру Комарову. Кімната Зеленського знаходиться в Офісі президента. Саме в цьому місці український лідер живе з 24 лютого. Зеленський розповів, що більшість часу проводить саме там, а в бомбосховище спускається під час повітряних сирен. 

Під час проходу через коридор Зеленський розповів, що вимикає завжди світло, щоб економити електроенергію. У фільмі також показали ліжко президента. Під час розмові з Комаровим, український ведучий запитав, чи можна назвати це домом для Володимира Зеленського?

"Це мій дім, я тут живу рік", — відповів президент України.

Далі Дмитро Комаров з українським президентом пішли до гардероба, де побачили вже звичний під час війни зелений одяг президента. Серед речей був костюм.

"Це символ, що скоро закінчиться війна, скоро ми переможемо" — говорить Зеленський, а Комаров додає, що "піджак чекає перемоги".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України відповів чи буде вести мирні переговори з Володимиром Путіним, які намагається організувати Реджеп Ердоган.

Також "Коментарі" писав про Володимира Зеленського, який назвав найжахливіший момент війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини