Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, яка заява Путіна його вкрай здивувала
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, яка заява Путіна його вкрай здивувала

Президент України Володимир Зеленський здивований заявою російського лідера Путіна про загрозу РФ

8 лютого 2022, 19:00 comments1019
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що його здивувала заява російського президента Володимира Путіна про те, що Росія не причетна до ескалації на сході України і Москва не має жодного відношення до ескалації загрози вторгнення російських військ. Зеленський зазначив, що в Європі немає жодної країни, яка могла б здійснювати тиск і, тим більше, погрожувати Росії. Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на брифінг глави держави за підсумками зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Зеленський розповів, яка заява Путіна його вкрай здивувала

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначив, що президент Путін сказав, що Росія не є суб'єктом ескалації на сході України. Також він сказав про якісь сигнали, що свідчать про якісь загрози та тиск на Росію.

Президент зазначив, що він сьогодні не знає в Європі країну, яка б могла тиснути на Росію, причому тиснути дуже потужно.

Зеленський зазначив, що можна судити з того, що деокупація України так і не відбулася, частина територій залишається в окупації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський відреагував на їдкі слова Путіна про Україну, яка постійно ухиляється, відмовляючись виконувати Мінські угоди. Президент України заявив, що Україна справді красуня, але точно Путіну вона не належить.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на зухвалий випад Володимира Путіна Еммануель Макрон несподівано став на захист Зеленського, заявивши, що Україна не може розпочати виконання політичної складової Мінських угод, коли до кордону стягнуте 100-тисячне російське військо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини