Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на «…терпи моя красуня» від Путіна на адресу України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на «…терпи моя красуня» від Путіна на адресу України

Президент прокоментував закиди російського лідера

8 лютого 2022, 16:25
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський досить оригінально відреагував на сказане президентом Росії Володимиром Путіним, який, охарактеризував ставлення України до Мінських угод, заявивши: "Подобається, не подобається, терпи моя красуня!". Як повідомляє портал "Коментарі", реакція президента Зеленського з'явилася під час спільної з президентом Франції прес-конференції.

Зеленський відреагував на «…терпи моя красуня» від Путіна на адресу України

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

За словами Володимира Зеленського, Україна справді красуня. Володимир Зеленський заявив, що Володимир Путін у Москві озвучив ті речі, які не можна заперечити, адже мало хто скаже, що Україна не є красунею. А от щодо фрази "моя", то тут російський президент однозначно перегнув.

Глава української держави наголосив, що Україна справді виявляє терпіння, а отже, виявляє мудрість і від терпіння України залежить ескалація, хоч і всім давно зрозуміло, що Збройні сили України захищають свою державу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна відхрестилися від обіцянок Макрону не розпочинати нових маневрів біля кордонів України. Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що французька сторона помилилася із твердженнями про те, що Москва давала Парижу якісь гарантії щодо деескалації напруженості навколо України. Пєсков зазначив, що єдине, що міг пообіцяти Путін – це те, що російські війська після проведення спільних військових навчань з Білорусі повернуться на свої бази.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – експерти розповіли із чим пов'язані спроби Заходу натиснути на Україну у виконанні Мінських угод і чому ця тема тепер вийшла на перший план, а про те, що Росія – це країна-терорист практично ніхто не говорить.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тина

9 лютого 2022, 12:48

у Порошенка был бы ответ лучше: "прощай немытая россия"

Пеле

9 лютого 2022, 03:51

короче, закосил под дурачка... а может и нет...


Новини