Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, як Україна збирається змусити Росію повернути Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, як Україна збирається змусити Росію повернути Крим

Зеленський просить міжнародну спільноту посилити тиск на Росію в питанні повернення Криму

23 серпня 2021, 14:55 comments1011
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський заявив, що самотужки Україні не під силу повернути Крим назад в Україну. Саме тому в рамках "Кримської платформи" стартує величезна робота всього міжнародного товариства, щоб посилити тиск на Росію і, врешті-решт, змусити її розпочати діалог про деокупацію Кримського півострова. Як інформує видання "Коментарі", про це президент України заявив, відкриваючи саміт "Кримської платформи", який стартував сьогодні в Києві, пише сайт Офісу президента України.

Зеленський розповів, як Україна збирається змусити Росію повернути Крим

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

За словами Володимира Зеленського, Київ прекрасно розуміє, що самотужки неможливо повернути Крим, враховуючи багато чинників. Тому і просить міжнародне товариство про підтримку, але питання Криму повинно вийти на новий рівень, щоб мати конкретні результати. Президент висловив переконання, що сьогодні Україна напише нову главу в історії українського Криму, тому що Росія повинна буде залишити півострів.

Володимир Зеленський зазначив, що його головне завдання на посаді президента України — це домогтися того, щоб Крим знову став українським. Саме об'єднання зусиль України та інших держав має змусити Росію повернути Крим в Україну.

Зеленський також додав, що поки Крим знаходиться в окупації, про міжнародну систему безпеки немає сенсу говорити, оскільки вона повністю порушена і жодна країна не може бути впевнена у своїй безпеці, поки частина української території знаходиться в руках Росії. Довіра до міжнародної системи безпеки може бути відновлена тільки шляхом деокупації Криму. Поки ж немає гарантій, що вже завтра якась із країн знову не зіткнеться з окупацією.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський відповів, чи вважає він, що Захід зрадив Україну. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

23 серпня 2021, 19:07

Хитрожопый хуесос хочет жар чужими руками загребать))) Это для пархатых тварей привычно! А ты чмо зеленое войну объяви и прекрати всякую экономическую торговлю с Россией или ты хуесос на этом зарабатываешь тварь продажная!!!


Новини